Lipirea, depunerea și sudura cu roboții colaborativi

Aplicații Coboți

Descriere aplicație roboți colaborativi

Reducerea deșeurilor și îmbunătățirea preciziei folosind roboții colaborativi pentru lipire, depunere sau sudură, adăugând flexibilitate și eficiența proceselor. Fiind ușor de reprogramat și mutat, coboții sunt angajatul ideal specializat în multiple domenii de activitate. După terminarea unui ciclu de producție prin lipire, într-un timp foarte scurt pot fi reintegrați în alte aplicații de depunere sau sudare.

Datorita riscului de accidentare la utilizarea substanțelor periculoase în procesele de lipire sau depunere, transformarea forței de muncă prin integrarea roboților colaborativi este absolut necesară, oferind flexibilitatea unui operator uman, dar cu viteză si repetabilitate superioară. Aceste aspecte conduc la creșterea productivității concomitent cu reducerea costurilor.

Lipirea
Este utilizată în multe industrii, de la chiuvete și ferestre până la utilaje sau autoturisme. Integrarea roboților colaborativi reduce timpul de ciclu și crește calitatea produselor prin precizie și consecvență. Unui operator uman ii este imposibil să depună aceeași cantitate de adeziv constant, la viteze ridicate.

Sudura
Roboții colaborativi pot fi utilizați în multiple procese de sudare, cum ar fi TIG, MIG, în puncte, arc, ultrasunete sau plasmă. Transformarea forței de muncă prin introducerea roboților colaborativi are ca beneficii imediate reducerea pierderilor de materiale, îmbunătățirea semnificativă a calității și creșterea nivelului de producție.

Doriți să vă ajutăm?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt