Pick and Place

Aplicații Coboți

Descriere aplicație roboți colaborativi

Adăugați valoare producției prin automatizarea sarcinilor repetitive de manipulare a reperelor folosind roboții colaborativi.

Creșteți precizia și cadența prin plasarea unui robot colaborativ care să manipuleze reperele în locul sau împreună cu operatorul uman. Roboții colaborativi pot realiza majoritatea aplicațiilor de manipulare autonom, menținând nivelul producției 24 de ore din 24.

Interfața intuitivă și ușor de utilizat face ca roboții colaborativi Universal Robots să fie potriviți și pentru producție de serie mica și mijlocie. Coboții utilizați în aplicațiile repetitive de manipulare a reperelor sunt mult mai preciși și rapizi comparativ cu operatorii umani, oferind astfel avantaje competitive în ceea ce privește productivitatea și flexibilitatea producției. Operatorii pot fi utilizați pentru alte activități ce aduc valoare procesului de producție.

  • Majoritatea aplicațiilor de manipulare (pick and place) pot rula autonom folosind roboții colaborativi Universal Robots și Kuka.
  • Creșterea productivității proceselor și a flexibilității aplicațiilor folosind coboții. Este nevoie de abilități super umane pentru a repeta aceleași mișcări timp de multe ore cu aceeași precizie. De aceea repetabilitatea de +- 0,1 mm a coboților este perfectă pentru automatizarea aplicațiilor de manipulare (pick and place) de precizie.
  • Datorită dimensiunilor reduse și a formei constructive, roboții colaborativi pot fi ușor integrați în spații de lucru reduse.
  • Datorită programării ușoare și a timpului mic de punere în funcțiune a coboților Universal Robots, acestia sunt ideali pentru volume mici de producție, putând fi ușor reprogramați și relocați pentru diferite aplicații de manipulare.    
  • Adaptarea robotului colaborativ la alte aplicații de manipulare se face rapid și ușor, permițându-vă să automatizați aproape orice proces manual, inclusiv pentru producția de serie mică.

Doriți să vă ajutăm?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt