Servicii integrare roboți colaborativi

Configurare rapidă, aranjare flexibilă, interactiv și sigur.

Integrare roboți colaborativi

Când vă gândiți să realizați o integrare a roboților colaborativi în fabrica dumneavoastră, aveți două opțiuni:

  1. Incercați să cumpărați robotul împreună cu toată echiparea necesară și apoi să integrați totul cu angajații proprii.
  2. Apelați la un integrator pentru a lucra împreună, înțelege aplicația și obiectivele, simulăm și validam digital procesul robotizat, trecem la faza de integrare a roboților colaborativi într-un proces optimizat.

Prima opțiune poate părea inițial mai ieftină, însă fără experință există riscuri mari să alegeți soluții ineficiente, echipamente cu specificații nepotrivite, implementarea și reviziile să dureze prea mult sau să aveți probleme de siguranță în exploatare.

  • Experiența este lucrul pe care e mai bine să îl închiriezi, decât să îl cumperi.

Dincolo de experiența echipei Cobotware de 10 ani în optimizarea proceselor de fabricație, am făcut parteneriate cu liderii din robotică (Universal Robots, UR, Kuka, ABB) pentru a aduce la clienții noștri cele mai bune practici a nivel mondial pentru integrare roboților colaborativi. Rata de recuperare a investiției depinde de designul aplicației, integrarea robotiilor colaborativi și operare.

Robotul singur, nu aduce un beneficiu. În proiectele pe care le realizăm folosim o metodologie prin care captăm toate aspectele și urmărim un plan strict de implementare indiferent de producatorul robotului (Universal Robots, Kuka sau ABB).

Pentru a asigura un timp rapid de livrare și cea mai buna calitate lucrăm cu o echipă de imlementare formată din minim 5 roluri:

  • project manager;
  • specialist process;
  • robotician/programator automatist;
  • expert safety.

Aveți o aplicație în care doriți integrare roboti colaborativi?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt