Lipirea, depunerea si sudura cu robotii colaborativi

Aplicatii Coboti

Descriere aplicatie roboti colaborativi

Reducerea deseurilor si imbunatatirea preciziei folosind robotii colaborativi pentru lipire, depunere sau sudura, adaugand flexibilitate si eficienta proceselor. Fiind usor de reprogramat si mutat, cobotii sunt angajatul ideal specializat in multiple domenii de activitate. Dupa terminarea unui ciclu de productie prin lipire, intr-un timp foarte scurt pot fi reintegrati in alte aplicatii de depunere sau sudare.

Datorita riscului de accidentare la utilizarea substantelor periculoase in procesele de lipire sau depunere, transformarea fortei de munca prin integrarea robotilor colaborativi este absolut necesara, oferind flexibilitatea unui operator uman dar cu viteza si repetabilitate superioare. Aceste aspecte conduc la cresterea productivitatii concomitent cu reducerea costurilor.

Lipirea
Este utilizata in multe industrii, de la chiuvete si ferestre pana la utilaje sau autoturisme. Integrarea robotilor colaborativi reduce timpul de ciclu si creste calitatea produselor prin precizie si consecventa. Unui operator uman ii este imposibil sa depuna aceeasi cantitate de adeziv constant, la viteze ridicate.

Sudura
Robotii colaborativi pot fi utilizati in multiple procese de sudare, cum ar fi TIG, MIG, in puncte, arc, ultrasunete sau plasma. Transformarea fortei de munca prin introducerea robotilor colaborativi are ca beneficii imediate reducerea pierderilor de materiale, imbunatatirea semnificativa a calitatii si cresterea nivelului de productie.

Doriti sa va ajutam?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt