Pick and Place

Aplicatii Coboti

Descriere aplicatie roboti colaborativi

Adaugati valoare productiei prin automatizarea sarcinilor repetitive de manipulare a reperelor folosind robotii colaborativi.

Cresteti precizia si cadenta prin plasarea unui robot colaborativ care sa manipuleze reperele in locul sau impreuna cu operatorul uman. Robotii colaborativi pot realiza manjoritatea aplicatiilor de manipulare autonom, mentinand nivelul productiei 24 de ore din 24.

Interfata intuitiva si usor de utilizat face ca robotii colaborativi Universal Robots sa fie potriviti si pentru productie de serie mica si mijlocie. Cobotii utilizati in aplicatiile repetitive de manipulare a reperelor sunt mult mai precisi si rapizi comparativ cu operatorii umani, oferind astfel avantaje competitive in ceea ce priveste productivitatea si flexibilitatea productiei. Operatorii pot fi utilizati pentru alte activitati ce aduc valoare procesului de productie.

  • Majoritatea aplicatiilor de manipulare (pick and place) pot rula autonom folosind robotii colaborativi Universal Robots si Kuka.
  • Cresterea productivitatii proceselor si a flexibilitatii aplicatiilor folosind cobotii. Este nevoie de abilitati super umane pentru a repeta aceleasi miscari timp de multe ore cu aceeasi precizie. De aceea repetabilitatea de +- 0,1 mm a cobotilor este perfecta pentru automatizarea aplicatiilor de manipulare (pick and place) de precizie.
  • Datorita dimensiunilor reduse si a formei constructive, robotii colaborativi pot fi usor integrati in spatii de lucru reduse.
  • Datorita programarii usoare si a timpului mic de punere in functiune a cobotilor Universal Robots, acestia sunt ideali pentru volume mici de productie, putand fi usor reprogramati si relocati pentru diferite aplicatii de manipulare.    
  • Adaptarea robotului colaborativ la alte aplicatii de manipulare se face rapid si usor, permitandu-va sa automatizati aproape orice proces manual, inclusiv pentru productia de serie mica.

Doriti sa va ajutam?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt